طبق نتیجه های یک مطالعه مقدماتی، افراد مبتلا به لوپوس در صورت گنجاندن ویتامینD و چربی امگا۳ کافی در رژیم غذایی ارزش احساس بهتری خواهند داشت.
روغن ماهی و ویتامین D به کم کردن علائم لوپوس کمک می کند
عبارات مهم : بیماری
به گزارش مهر، در مطالعات جداگانه، محققان دانشگاه ایالتی اوهایو ارتباط دو ماده مغذی یا کمبودشان را با ریسک اوج بعضی علائم لوپوس و عوارض آن بررسی کردند.
روغن ماهی و ویتامین D به کم کردن علائم لوپوس کمک می کند
در یک مطالعه، بیماران مبتلا به لوپوس دارای میزان پایین ویتامین D در خون ارزش با ریسک بالاتر آسیب کبدی در مقایسه با افراد دارای میزان کافی این ویتامین مواجه بودند.
در مطالعه دیگر، افرادی که چربی امگا۳ بیشتری مصرف می کردند علائم خارش با شدت کمتری داشته و کیفیت خواب ارزش بهتر بود. ماهی های چرب حاوی چربی های امگا۳ هستند.
طبق نتیجه های یک مطالعه مقدماتی، افراد مبتلا به لوپوس در صورت گنجاندن ویتامینD و چربی امگا۳ کافی در رژیم غذایی ارزش احساس بهتری خواهند داشت.
بیماری لوپوس چندین نوع است که مرسوم ترین آن «لوپوس اریتماتوی سیستمیک» (SLE) هست. در بیماری SLE سیستم ایمنی به اشتباه آنتی بادی های علیه بافت خود بدن تولید می کند. این تهاجم تبعات گسترده ای داشته و به پوست، مفاصل، قلب، ریه ها، کلیه ها و مغز اسیب می رساند.
طبق اعلام انجمن لوپوس آمریکا، بیماری لوپوس در زنان مرسوم تر بوده و معمولا در دهه های ۲۰ و ۳۰ سالگی شروع می شود.
واژه های کلیدی: بیماری | مطالعه | ویتامین | ویتامین | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...